Aanbod Nederland


Vier starterswoningen / 5854 RE Bergen (L)

5854 RE Bergen (L)

Heidepad Bergen (L)

5

2012

VERKOCHT

Omschrijving

In het plan Bergse heide in de gemeente Bergen worden de laatste vier starterswoningen gerealiseerd. Deze woningen worden in twee types gebouwd;

-Hoekwoningen type F1 voor de prijs van € 175.000,- vrij op naam
-Tussenwoningen type F2 voor de prijs van € 158.500,-- vrij op naam

*Bouwgarant verzekerde garantie
*optie garage berging
*Casco uitvoering bespreekbaar.

kavel 2 woning type F1
inhoud woning ca 358 m3
perceelsoppervlakte ca 212 m2

kavel 2a woningtype F2
inhoud woning ca 355 m3
perceelsoppervlakte ca 155 m2

kavel 3 woningtype F2
inhoud woning ca 355 m3
perceelsoppervlakte ca 155 m2

kavel 4 woningtype F1
inhoud woning ca 358 m3
perceelsoppervlakte ca 228 m2

Technische gegevens

Algemeen:

Ongeacht hetgeen in de verkoopfolder is bepaald, gelden onverkort de regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden, gehanteerd en voorgeschreven door diverse regelgevingen. In het geval enige bepalingen in de technische gegevens daarmee onverenigbaar mochten zijn ofwel nadeliger mochten zijn voor de verkrijger, prevaleren steeds de genoemde bepalingen en regelgevingen. Aan de toe te zenden brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Terreininventarisatie:

De terreinafscheiding wordt aangegeven door middel van houten piketten op de hoeken van het perceel. Er wordt een rioleringssysteem toegepast voor vuilwater afvoer. De hemelwaterafvoer komt voor rekening van de koper op eigen terrein.

Vloeren:

Alle vloeren worden, behoudens de begane grondvloer, als systeemvloeren uitgevoerd. De beganegrondvloer wordt uitgevoerd als gewapende stampbetonvloer voorzien van isolatie. Een cementdekvloer wordt als afwerking toegepast.

Metselwerk:

De gevels worden uitgevoerd in waalformaat metselwerk, kleur nuance rood en nuance geel verschillend van type.De dragende wanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen die op de zolderverdieping in het zicht blijven. De spouwmuur heeft een Rc waarde van 3,45 m2/Kw.

Dakconstructie:

De schuine daken worden afgedekt met gebakken pannen. De dakconstructie bestaat uit een staal met houten constructie.Het dak is voorzien van een geïsoleerde dakplaat. De platte daken van de dakkapellen zijn voorzien van een bitumineuze dakbedekking.

Kozijnen:

Alle buitenkozijnen, zowel ramen als deuren worden uitgevoerd in hardhout. Draaiende delen zijn voorzien van tochtstrippen in de sponningen. De binnenkozijnen worden uitgevoerd in afgewerkt plaatstaal met een afgelakte opdekdeur.

Isolatie:

De woningen voldoen aan de thans geldende isolatiewaarden. Dit wordt bereikt door isolatie van het dak, de gevels, vloeren en het gebruikte HR ++ glas.

Keuken:

Voor de keuken is een bepaalde stelpost in de koopprijs opgenomen. De koper wordt de mogelijkheid geboden een keukenopstelling naar eigen wensen door te voeren.De daarbij behorende kosten zijn voor rekening van de koper.

Binnenafwerking woning:

In de badkamer en toilet worden vloer en wandtegels aangebracht tot plafond hoogte. Overige wanden worden behoudens de zolder behangklaar afgewerkt. Het plafond van de begane grond en de verdieping zijn afgewerkt met spuitwerk.

Sanitair: Het sanitair wordt uitgevoerd in standaard wit porselein conform de plattegrond tekeningen. Schilderwerk: Alle buitenkozijnen, ramen en deuren worden behandeld met een buitenbeits van nader te bepalen kleur.

Electra:

De elektrische installatie wordt aangelegd volgens de thans geldende voorschriften(NEN 1010). Het schakelmateriaal in de woningen is van het fabrikaat Peha type standaard New-line kleur wit of gelijkwaardig. Leidingwerk wordt verzonken uitgevoerd.

Centrale verwarming:

De centrale verwarming wordt uitgevoerd als een gecombineerde verwarmings- en warmwaterinstallatie. Als warmtebron dient een combiketel merk AWB Airmaster of gelijkwaardig. De temperatuurregeling geschiedt door middel van een thermostaat in de zitkamer. Als verwarmingselementen zullen radiatoren worden toegepast.

Ventilatie:

De ventilatie in de woning is gebaseerd op een natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. De ventilatie-unit is uitgerust met een 2 zone tijdregeling en bypass.

Algemeen:

Indien tijdig kenbaar gemaakt kan in overleg de woning aan de individuele eisen van de koper worden aangepast, voor zover dit technisch verantwoord is en tegen verrekening. Voor meer technische aspecten verwijzen we naar de technische omschrijving. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om een indruk te geven van de woningen. De op de tekeningen aangegeven maatvoering zijn circa maten. In het streven naar een optimale kwaliteit wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er wijzingen kunnen plaatsvinden. De verkoop van de woningen geschiedt op basis van technische omschrijving en verkooptekeningen.

Fotogalerij