Aanbod Nederland


Vrijstaande woning / 5854 PC Bergen (L)

5854 PC Bergen (L)

Siebengewaldseweg 32a

330

4

VERKOCHT

Omschrijving

Deze woning is gelegen in Nieuw-Bergen, de grootste woonkern in de gemeente Bergen (Lb). Het dorp heeft een nieuw winkelcentrum waarin alle basisvoorzieningen aanwezig zijn.

Bergen ligt nabij de Maas en op ongeveer 15 km ten Noordoosten van Venray. Bergen is gelegen in het natuurgebied Maasduinen. Dit uitgestrekte natuurgebied loopt van Venlo tot Nijmegen en kenmerkt zich door veel bos, heide en water. De Maas en het Leukermeer bieden volop mogelijkheden voor recreatie.

Via de A73 heeft Bergen een uitstekende verbinding met o.a. Venlo en Nijmegen.

De genoemde prijs omvat de bouwkavel, bouwvergunning en de bouw van het woonhuis!

De bouwkavel en bouwvergunning zijn ook samen te koop voor een bedrag à € 97.000,,- V.O.N. Bijgaand treft u een mogelijk voorstel aan wat gebouwd kan worden op deze kavel. U kunt echter uw eigen wensen bij de architect kenbaar maken. De architect zal vervolgens voor u nagaan wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouw van een levensloopbestendige woning of het toevoegen van een garage.

INDELING

Begane grond:

De entree van de woning is gelegen in de rechterzijgevel. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de verdieping en de toiletruimte v.v. toilet en fonteintje. In de hal bevindt zich tevens de meterkast.

De L-vormige woonkamer kent veel raampartijen en zal daardoor veel lichtinval geven. Vanuit de woonkamer is via openslaande deuren de achtertuin te bereiken. De half-open keuken biedt toegang tot de inpandige berging/bijkeuken (ca. 15m²). Voor de keuken is een stelpost opgenomen van 2000 euro excl. BTW.

De achtertuin van de woning is gelegen op het Zuidoosten en is tussen ca. 12,5m¹ en 20m¹ diep.

1e verdieping:

Vanuit de overloop zijn 3 ruime slaapkamers (resp. 18m², 16m² en 8,5m²) en de badkamer toegankelijk.

2e verdieping:

Bergruimte te bereiken middels een vlizo trap.

Casco uitvoering bespreekbaar

Technische beschrijving op aanvraag verkrijgbaar.

Fotogalerij